Senator Duo pennen

De Senator Duo pen is een balpen en marker in één. De pen beschikt over een handig draaimechanisme om de balpen naar buiten te draaien. De Senator Duo pen is verkrijgbaar in het zwart-wit. Deze Senator pen staat voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Met Senator pennen kun je zonder vlekken en onderbrekingen moeiteloos schrijven. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan Senator pennen, waaronder de Senator Duo pen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte pen te vinden! Met de Senator Duo pennen weet je zeker dat je betrouwbare en duurzame pennen in huis hebt.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Senator Duo pennen bedrukken

De Senator Duo pennen zijn perfect om te personaliseren met je logo, tekst of website. Deze pen kan bedrukt worden in één kleur. Daarnaast heeft deze pen een handige clip, waarmee je de pen kan vast maken in bijvoorbeeld een tas. Senator staat erom bekend om naast succesvolle producten ook duurzame producten te produceren. De Senator Duo pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 250 stuks. Benieuwd naar hoe de Senator Duo pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Duo pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kun je eenvoudig en snel de Senator Duo pennen met bedrukking bestellen. De Senator pennen met logo zijn perfect om cadeau te doen aan al je zakenrelaties en klanten. Ook kunnen de pennen ingezet worden als giveaway. Door op beurzen, evenementen en open dagen de pennen uit te delen, zal je bedrijf door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >